Roller Kabel Datar
  • Roller Kabel Datar - 0 Roller Kabel Datar - 0
  • Roller Kabel Datar - 1 Roller Kabel Datar - 1
  • Roller Kabel Datar - 2 Roller Kabel Datar - 2
  • Roller Kabel Datar - 3 Roller Kabel Datar - 3
  • Roller Kabel Datar - 4 Roller Kabel Datar - 4

Roller Kabel Datar

ONEREEL® minangka pimpinan ing produsen lan pemasok Flat Cable Roller ing China. Kabel daya lan komunikasi biasane dipasang ing trenches mbukak. Kondhisi dalan lan lemah meh kudu dipikirake, sing asring nyebabake rute kabel kanthi akeh kurva. Bebarengan karo bobot dhewe lan tension dhuwur, kaku nemen bisa dumadi nalika kabel ora feed resik. Mulane, ONEREEL® Flat Cable Roller asring diwenehake kanggo nggunakake peralatan sing cocog kanggo nuntun kabel kanthi bener. Kanggo area aplikasi iki, ONEREEL® nawakake roller kabel lemah lan sistem proteksi. Roller Kabel Datar lan rol kabel sudut ONEREEL nduweni fitur rol paduan aluminium sing atos. Padha mbukak tanpa pangopènan ing bantalan bledug lan bledug. Pigura baja sing kuat wis galvanis kanthi lengkap lan njamin umur kerja sing dawa sanajan ing kahanan sing ekstrim.

Model:GF-1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


ONEREEL Roller Kabel Flat dirancang kanggo nyedhiyakake tarikan sing rata ing pojok bolongan sing ngidini roller bisa muter menyang arah sing ditarik. Unitswivels menyang arah narik. Unit kasebut nduweni roller baja galvanis sing taper saka 80 nganti 160mm lan jembaré 75mm. Tali kanggo ngamanake pinggiran lan sudhut manholes. Unit muter ing arah narik. Aluminium rol ingalvanized pigura.


ONEREEL Parameter Roller Kabel Datar (Spesifikasi)


Model

Tonnage (T)

Ukuran Pulley (MM)

Bobot (KG)

Volume (CM)

GF-1

1000

Ø160*140

4

36*25*22

GF-2

1000

Ø160*140

12

65*23*23

GF-3

1000

Ø160*140

4

36*25*22

GF-4

1000

Ø160*140

11

58*22*18

GF-5

1000

Ø160*140

13

53*32*33



ONEREEL

Rol kabel sudhut ONEREEL digawe saka rol paduan baja tahan telu, bantalan bal tahan bledug lan rereget, lan sistem kopling duwe pin pengikat kanggo nyambungake loro utawa luwih unsur kanggo panuntun kabel sing cocog.

1. Dilengkapi 4 rollers kanggo guideand pangayoman ekstra.

2. Nglindhungi kabel lan bukaan saluran.

3. Bebas pangopènan, bantalan.

4. Rampung galvanis kualitas dhuwur.


ONEREEL Datar Kabel Roller Details

Roller timbal-in tugas abot sing dirancang karo Roller Kabel Flat kanggo nuntun kabel metu saka gulungan panyimpenan. Cocog kanggo nggunakake nalika instalasi listrik, telekomunikasi lan TV kabel, gulungan sudhut banget awet, digawe saka baja lan dilapisi lapisan seng padhang sing berkualitas tinggi. Rol bisa dipasang bebarengan lan dilengkapi bantalan tanpa pangopènan kanthi bobot total 13kg.





FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE.


Apa sampeyan bisa ngrancang roller kabel miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi roller kabel sing diwenehake.


Pira taun perusahaan sampeyan nggawe roller kabel iki?
kita wis nggawe roller kabel luwih saka 20 taun.


Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain kabel roller.


Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku.


Hot Tags: Roller Kabel Datar, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.