Kabel Rollers for Sale
  • Kabel Rollers for Sale - 0 Kabel Rollers for Sale - 0
  • Kabel Rollers for Sale - 1 Kabel Rollers for Sale - 1
  • Kabel Rollers for Sale - 2 Kabel Rollers for Sale - 2
  • Kabel Rollers for Sale - 3 Kabel Rollers for Sale - 3
  • Kabel Rollers for Sale - 4 Kabel Rollers for Sale - 4
  • Kabel Rollers for Sale - 5 Kabel Rollers for Sale - 5

Kabel Rollers for Sale

Kanggo luwih saka 20 taun, tim ONEREEL® terus-terusan ngembangake Cable Rollers for Sale kanggo nyukupi lan ngluwihi syarat pelanggan. Produsen Cina - desain lan pangembangan internal. ONEREEL® minangka perusahaan China sing nyedhiyakake produk berkualitas tinggi sing dirancang lan diprodhuksi ing China ing omah lan ing luar negeri. Keahlian teknis â terus-terusan ngembangake solusi inovatif. Pangerten jero tim teknis internal babagan teknologi kabel rol ngidini kita terus dadi pimpinan pasar global rol kabel profesional lan industri. Produk berkualitas tinggi â bersertifikat ISO 9001:2015. Sistem manajemen bisnis ONEREEL® wis lulus sertifikasi standar ISO 9001 lan 14001:2015, mbantu kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi kanggo pelanggan.

Model:ORR450-3

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

ONEREEL

ONEREEL

Merk

ONEREEL

Model

ORR450

ORR700

ORR700

Jari-jari kelengkungan (mm)

R450

R700

R700

Diameter kabel maksimum (mm)

Φ100

Φ160

Φ160

Nomer blok

3

3

6

Sudut panyimpangan(°)

45

45

90

Bobot (kg)

7.7

14

23


ONEREEL

1.

2. Roller kabel ONEREEL bisa diganti karo roller baja tubular gauge 89mm kanthi bushing gratis pangopènan sing dicemplungake kanggo kabel sing luwih abot.

3. Konstruksi baja tubular tugas abot ï¼cocog kanggo kabel nganti 130mm. 3 x 110mm diameteripun rol baja * dilengkapi bantalan rol presisi disegel.

 

ONEREEL

Rol kabel tugas abot sing wis dirancang kanggo nuntun kabel kanthi aman ing sudhut utawa alangan liyane. Cocog kanggo nggunakake nalika instalasi Power, Telecom lan CATV, roller sudhut iku arang banget awet lan wis dibangun tanggung saka baja lan rampung karo lapisan Seng padhang kualitas dhuwur. Roller bisa disambungake bebarengan karo totoan pin lan dilengkapi bantalan bebas pangopènan.



FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE.


Apa sampeyan bisa ngrancang roller kabel miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi roller kabel sing diwenehake.


Pira taun perusahaan sampeyan nggawe roller kabel iki?
kita wis nggawe roller kabel luwih saka 20 taun.


Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain kabel roller.


Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku.

Hot Tags: Rol Kabel Dijual, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.