Produk

Welcome to tuku Wooden Spool, Wire Reel, Benang Bobbin saka ONEREEL. Pabrik kita minangka salah sawijining produsen lan supplier ing China. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

View as  
 
Kerucut Baja Tahan Karat Kanggo Mesin Pencelupan

Kerucut Baja Tahan Karat Kanggo Mesin Pencelupan

ONEREEL Stainless Steel Cones Kanggo Mesin Pencelupan, solusi mutakhir kanggo industri pencelupan tekstil. Dirancang kanthi presisi lan digawe saka baja tahan karat premium, bobbin iki dibangun kanggo nyukupi panjaluk proses pewarnaan modern sing ketat. Konstruksi sing kuat njamin daya tahan lan umur dawa sing luar biasa, dadi alat sing ora bisa dipisahake kanggo operasi pewarnaan skala cilik lan industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kumparan Pewarna Stainless Steel

Kumparan Pewarna Stainless Steel

ONEREEL minangka produsen lan pemasok Bobbin Pencelupan Stainless Steel paling dhuwur ing China. Bobbin Pencelupan Stainless Steel minangka alat penting ing industri pewarnaan tekstil, sing dirancang kanggo ningkatake efisiensi lan kualitas proses pewarnaan. Digawe saka baja tahan karat kelas dhuwur, bobbin iki awet banget, tahan karat, lan bisa nahan suhu lan tekanan dhuwur sing umum ing operasi pewarnaan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bobbin Kabel Corrugated Kosong

Bobbin Kabel Corrugated Kosong

ONEREEL Kumparan Kabel Bergelombang Kosong bisa dikustomisasi kanggo nampung macem-macem ukuran lan spesifikasi kabel, nyukupi kabutuhan industri sing beda-beda. Fleksibilitas ndadekake cocok kanggo digunakake ing sektor telekomunikasi, konstruksi, listrik, lan liyane ing ngendi manajemen kabel sing efisien iku penting. kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi industri modern.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Dikiataken Corrugated Kabel Bobbin

Dikiataken Corrugated Kabel Bobbin

ONEREEL minangka produsen lan pemasok Kabel Bergelombang Reinforced ndhuwur ing China.Gelembung Kabel Bergelombang Reinforced minangka solusi sing kuat lan inovatif sing dirancang kanggo nggampangake panyimpenan, transportasi, lan dispensing kabel ing macem-macem aplikasi industri. Dibangun saka bahan berkualitas tinggi, bobbin iki nduweni struktur bergelombang, nambah daya tahan lan kekuatan nalika nyuda bobot. Desain corrugated ora mung nyedhiyakake integritas struktural nanging uga njamin manajemen kabel sing efisien kanthi nyegah kusut lan karusakan nalika ditangani.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Reel Kabel sing Bisa Digunakake Lapangan

Reel Kabel sing Bisa Digunakake Lapangan

ONEREEL minangka pabrikan lan pemasok Reel Kabel Field Deployable paling dhuwur ing China. Reel Line Network Signal Audio minangka solusi premium sing dirancang kanggo nggampangake penyebaran kabel sinyal audio sing efisien lan teratur ing lingkungan profesional. Cocog kanggo konser, acara langsung, penyiaran, lan instalasi audio skala gedhe, reel iki njamin kinerja lan linuwih sing optimal.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Portable Mobile Armored Fiber Optic Reel

Portable Mobile Armored Fiber Optic Reel

ONEREEL Portable Mobile Armored Fiber Optic Reel minangka solusi awet lan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo nyepetake penyebaran lan manajemen kabel sinyal audio ing setelan profesional kayata acara langsung, penyiaran, lan produksi teater. Nampilake gagang ergonomis lan mekanisme nduwurke tumpukan sing alus, nglindhungi kabel saka kusut lan nyandhang, njamin transmisi audio sing dipercaya lan jelas. Desain kompak lan hotspot ndadekake iku becik kanggo macem-macem aplikasi, nawakake kompatibilitas Versatile karo macem-macem jinis kabel audio.

Waca liyaneKirim Pitakonan
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy