Drum Kabel Skeleton

ONEREEL & reg; iku salah siji saka manufaktur ing produksi rol baja drum kabel balung, drum, bobbins lan peralatan nangani ing China kanggo industri kabel lan kabel.
ONEREEL & reg; yaiku produsen lan pemasok Drum Kabel Skeleton ndhuwur ing China. Kita bisa gampang nampung dikarepake kanggo reels lan menehi diskon cukup kanggo tuku gedhe. Kualitas Drum Kabel Skeleton bisa dipercaya.
ONEREEL minangka pabrikan duwe desain paling anyar, kualitas paling dipercaya lan rega paling apik. Yen sampeyan menarik ing Drum Kabel Skeleton, Sampeyan bisa njaluk Pricelist bebas kanggo referensi.
Drum Kabel Skeleton paling anyar iki minangka desain paling anyar saka pabrik kita. Seri gulungan kabel "skeleton" sing kuat banget cocog kanggo urip ing dalan, uga ing omah ing studio TV utawa film. Lagi digawe saka tugas abot gandheng tabung baja ditutupi karo monolithic passivated piring seng. Uga bisa digabungake karo troli lan rak gulung kanggo transportasi. Minangka supplier, kita bisa kurban prices grosir paling sarujuk.
Ana rong jinis Skeleton Cable Drum: pindho flange reels lan telung flange reels. Dawane serat sing luwih dawa biasane luwih disenengi, amarga iki ora perlu nyambungake komponen sing luwih cendhek lan nyuda jumlah drum sing kudu digawa menyang lapangan. Nanging, ora trep kanggo mbukak kabeh dawa kanggo nyedhaki mburi batin (CCU) nalika kabeh dawa ora dibutuhake ing siji posisi. Kanggo kabel tembaga, iku biasane bisa kanggo nyimpen dawa luwih cendhek saka mburi utama kabel (sing biasane kudu disambungake menyang tailgate utawa kothak tembok) ing hub ing reel, malah nalika kabel ora kebak unfolded. Supaya ora ngrusak serat, radius mlengkung minimal kabel Sato serat kudu strictly adhered kanggo, supaya iku ora bisa tightly mbungkus mburi utama serat ing sawetara meter saka hub utama.
View as  
 
Plastik Reels SL 500 Light Stage Kabel Reel

Plastik Reels SL 500 Light Stage Kabel Reel

ONEREEL minangka produsen lan pemasok Reel Kabel SL 500 Light Stage Cable Reel ing China. ONEREEL minangka pabrikan profesional saka macem-macem seri gulungan plastik, Bingkai reels model SL duwe pigura baja sing mbukak lan bisa ditumpuk ing ndhuwur saben liyane. Drum digawe saka polikarbonat ekstra kuwat, kang entheng bobot saka reel, lan kinerja tetep dipercaya amarga pangayoman saka drum dening pigura baja. Gagang integral karo drum, lan pigura dipasang karo kait penahan drum sing ora bisa dipecah, spring loaded, tahan getaran. Klip spring kanggo penylametan konektor kasedhiya minangka tambahan opsional, kasedhiya lengkap karo hardware mbenakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Drum Kabel Siaran Orbiter

Drum Kabel Siaran Orbiter

ONEREEL® makili tingkat paling dhuwur saka China Orbiter Broadcast Cable Drum produsen lan supplier. Reel kabel sing bisa ditambahi kasedhiya ing 22 ukuran sing dioptimalake kanggo teknologi serat lan kemampuan sing luwih gedhe Seri ONEREEL PV saka drum kabel khusus cocog karo jinis serat lan kabel konvensional uga aplikasi seluler. Teknologi serat sing larang dilindhungi kanthi bener sajrone penanganan lan transportasi kanthi cara mekanik sing sederhana. drum kabel Track dikirim ing dimensi tetep dhuwur lan ambane lan jembaré expandable. Sampeyan bisa milih 22 diameter inti beda saka 22 ukuran.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Reel Kabel Teknologi Serat

Reel Kabel Teknologi Serat

ONEREEL® makili tingkat paling dhuwur saka China Fiber Technology Cable Reel produsen lan supplier. Reel kabel sing bisa ditambahi kasedhiya ing 22 ukuran sing dioptimalake kanggo teknologi serat lan kapabilitas sing luwih gedhe. aplikasi.Teknologi serat sing larang dilindhungi kanthi bener sajrone penanganan lan transportasi kanthi cara mekanik sing prasaja. drum kabel Track dikirim ing dimensi tetep dhuwur lan ambane lan jembaré expandable. Sampeyan bisa milih 22 diameter inti beda saka 22 ukuran.

Waca liyaneKirim Pitakonan
gulungan kabel Scalable ing 22 ukuran

gulungan kabel Scalable ing 22 ukuran

ONEREEL® nggantosi tingkat paling dhuwur saka China Scalable Cable Reels ing 22 Ukuran manufaktur lan suppliers. The expandable kabel reel kasedhiya ing 22 ukuran optimized kanggo teknologi serat lan kemampuan luwih. minangka aplikasi seluler.Teknologi serat sing larang dilindhungi kanthi bener sajrone penanganan lan transportasi kanthi cara mekanik sing prasaja. drum kabel Track dikirim ing dimensi tetep dhuwur lan ambane lan jembaré expandable. Sampeyan bisa milih 22 diameter inti beda saka 22 ukuran.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Reel Kabel Skeleton Kosong

Reel Kabel Skeleton Kosong

ONEREEL® iku salah siji saka manufaktur ing produksi Empty Skeleton Cable Reel, drum, bobbins lan peralatan nangani ing China kanggo industri kabel lan kabel.
ONEREEL® minangka produsen lan pemasok Reel Kabel Skeleton Kosong ing China. Kabeh gulungan kabel rangka galvanis njamin kualitas sing dipercaya.
ONEREEL minangka pabrikan duwe desain paling anyar, kualitas paling dipercaya lan rega paling apik. Yen sampeyan menarik ing Seng Plated Skeleton Cable Reel, Sampeyan bisa njaluk Pricelist bebas kanggo referensi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Reel Kabel Skeleton Dilapisi Seng

Reel Kabel Skeleton Dilapisi Seng

ONEREEL® minangka salah sawijining manufaktur ing produksi gulungan baja, drum, bobbins lan peralatan penanganan ing China kanggo industri kabel lan kabel.
ONEREEL® minangka produsen lan pemasok Kabel Skeleton Berlapis Seng ndhuwur ing China. Kita bisa gampang nampung dikarepake kanggo reels lan menehi diskon cukup kanggo tuku gedhe. Kualitas Seng Plated Skeleton Cable Reel dipercaya.
ONEREEL minangka pabrikan duwe desain paling anyar, kualitas paling dipercaya lan rega paling apik. Yen sampeyan menarik ing Seng Plated Skeleton Cable Reel, Sampeyan bisa njaluk Pricelist bebas kanggo referensi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
ONEREEL wis ngasilake Drum Kabel Skeleton nganti pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan Pemasok profesional Drum Kabel Skeleton ing China. Kita ngarahake nyedhiyakake biaya murah lan kualitas paling dhuwur Drum Kabel Skeleton kanggo konsumen, lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo merek global liyane. Kajaba iku, kita wis entuk sertifikat kualitas internasional. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy