Benang Bobbin

Ningbo ONEREEL Machine Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen lan pemasok benang bobbin profesional profesional ing China. Model sarana ONEREEL & reg; benang bobbin nyedhiyakake bobbin plastik kanggo nduwurke tumpukan benang tekstil, sing cocok kanggo produksi lan aplikasi ing bidang teknis bobbin. Paling ora rong dering spacer plastik ngubengi awak batang plastik, lan liwat bolongan dibukak ing sisih ngarep lan mburi dering spacer plastik.
ONEREEL & reg; benang bobbin kualitas dhuwur lan rega cukup. Kita nggunakake peralatan paling dhuwur ing industri kanggo nggawe spool. Ing wektu sing padha, kita duwe luwih saka sepuluh taun udan technical, kita duwe peralatan ndhuwur ing industri, contone, welding otomatis, mesin nglereni laser, mesin sawing otomatis, Dynamic Balancer, Bending Machine etc. digabungake karo pribadi tliti lan mati, njamin pelanggan kita kualitas benang bobbin lan stampings logam ing prices competitive. Dadi kualitas dhuwur, standar dhuwur lan syarat dhuwur saka bobbin benang dijamin, lan produk kita duwe sertifikat CE. Produk kita yaiku safety kualitas dhuwur lan sertifikasi sertifikat liyane kanthi kualifikasi ekspor, kita minangka pabrik penjualan langsung lan wis beroperasi nganti pirang-pirang taun.
Efek sing migunani saka model utilitas spool benang ONERELL yaiku: kanthi nyetel spacer plastik, sekrup lan kacang, benang tenun warna sing beda bisa dipisahake kanthi efektif, supaya pangguna bisa nggulung luwih akeh benang warna sing beda. Tutup protèktif, bal, ring sworo seru, kolom plastik lan pemblokiran babak karet bisa mblokir kabel tenunan tatu, saéngga nyegah kabel tenunan saka rusak, Ngapikake practicability lan versatility saka spool plastik kanggo nduwurke tumpukan kabel tekstil, lan mecahaken masalah. Masalah saka practicability kurang lan nggunakake siji saka kabel tekstil nduwurke tumpukan plastik spools ana. Wis karakteristik kinerja imbangan apik, kekuatan dhuwur, asam lan resistance karat alkali, lan akurasi imbangan bisa tekan ndhuwur 6.3. Nggawe ONEREEL benang bobbin awet lan bisa digunakake maneh, lan bisa digunakake ing lingkungan nemen saka -40 derajat kanggo +80 derajat, sanajan iku banget abot lingkungan apa hard, ONEREEL benang bobbin isih bisa njaga kinerja banget.
View as  
 
Kerucut Baja Tahan Karat Kanggo Mesin Pencelupan

Kerucut Baja Tahan Karat Kanggo Mesin Pencelupan

ONEREEL Stainless Steel Cones Kanggo Mesin Pencelupan, solusi mutakhir kanggo industri pencelupan tekstil. Dirancang kanthi presisi lan digawe saka baja tahan karat premium, bobbin iki dibangun kanggo nyukupi panjaluk proses pewarnaan modern sing ketat. Konstruksi sing kuat njamin daya tahan lan umur dawa sing luar biasa, dadi alat sing ora bisa dipisahake kanggo operasi pewarnaan skala cilik lan industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kumparan Pewarna Stainless Steel

Kumparan Pewarna Stainless Steel

ONEREEL minangka produsen lan pemasok Bobbin Pencelupan Stainless Steel paling dhuwur ing China. Bobbin Pencelupan Stainless Steel minangka alat penting ing industri pewarnaan tekstil, sing dirancang kanggo ningkatake efisiensi lan kualitas proses pewarnaan. Digawe saka baja tahan karat kelas dhuwur, bobbin iki awet banget, tahan karat, lan bisa nahan suhu lan tekanan dhuwur sing umum ing operasi pewarnaan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Benang Bobbin Miturut Nkorth

Benang Bobbin Miturut Nkorth

ONEREEL® Yarn Bobbin By Nkorth nduweni fitur desain sing beda kanggo nyukupi kabutuhan produksi sing beda. Pipa plastik bisa digawe saka macem-macem jinis plastik, kayata polypropylene (PP) utawa polyester (PET). Pilihan material biasane gumantung marang sifat mekanik, resistensi nyandhang lan stabilitas kimia.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bobbins Benang Rajut Gedhe

Bobbins Benang Rajut Gedhe

ONEREEL® Large Knitting Yarn Bobbins minangka produk gulungan benang kertas sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan. Biasane, tabung plastik tatu, uga dikenal minangka bobbins, digunakake kanggo nggulung kain utawa benang ing industri pemintalan utawa tenun. Pipa plastik iki bisa uga duwe fitur desain sing beda kanggo nyukupi kabutuhan produksi sing beda. Pipa plastik bisa digawe saka macem-macem jinis plastik, kayata polypropylene (PP) utawa polyester (PET). Pilihan material biasane gumantung marang sifat mekanik, resistensi nyandhang lan stabilitas kimia.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Benang Dicelup Plastik Bobbin Cone

Benang Dicelup Plastik Bobbin Cone

ONEREEL® Yarn Dyed Plastic Bobbin Cone nduweni fitur desain sing beda kanggo nyukupi kabutuhan produksi sing beda. Pipa plastik bisa digawe saka macem-macem jinis plastik, kayata polypropylene (PP) utawa polyester (PET). Pilihan material biasane gumantung marang sifat mekanik, resistensi nyandhang lan stabilitas kimia.

Waca liyaneKirim Pitakonan
5 Derajat 57 Menit Pagoda Tube

5 Derajat 57 Menit Pagoda Tube

ONEREEL® 5 derajat 57 tabung pagoda menit minangka produk gulungan benang kertas sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan.Biasane, tabung plastik tatu, uga dikenal minangka bobbins, digunakake kanggo angin kain utawa benang ing industri pemintalan utawa tenun. Pipa plastik iki bisa uga duwe fitur desain sing beda kanggo nyukupi kabutuhan produksi sing beda. Pipa plastik bisa digawe saka macem-macem jinis plastik, kayata polypropylene (PP) utawa polyester (PET). Pilihan material biasane gumantung marang sifat mekanik, resistensi nyandhang lan stabilitas kimia.

Waca liyaneKirim Pitakonan
ONEREEL wis ngasilake Benang Bobbin nganti pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan Pemasok profesional Benang Bobbin ing China. Kita ngarahake nyedhiyakake biaya murah lan kualitas paling dhuwur Benang Bobbin kanggo konsumen, lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo merek global liyane. Kajaba iku, kita wis entuk sertifikat kualitas internasional. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy