Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley
  • Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 0 Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 0
  • Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 1 Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 1
  • Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 2 Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 2
  • Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 3 Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley - 3

Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulley

ONEREEL® minangka pionir saka Roller Stringing Conductors Triple Bundled Chinese karo manufaktur lan supplier Pulley Board. kita wis nggawe Blok Pulley luwih saka 20 taun. Utamane ngembangake, ngasilake lan ngedol jinis blok lan katrol kanggo konstruksi tenaga listrik. ONEREEL® nduweni hak ngimpor lan ngekspor. trep kanggo pelanggan kanggo tuku siji-mandeg.
ONEREEL ngasilake macem-macem Blok Stringing Diameter Besar, blok stringing sheave tunggal, blok stringing tri-roller, blok stringing universal, Blok Stringing Kawat Bumi lan nyedhiyakake layanan sing disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

Model:10226

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Iki ONEREEL


Iki Triple Bundled Conductors Stringing Rollers karo Pulley Board bisa dicocogake kanggo wesi amba kurang saka 90 derajat. Nalika Applied ing construction line, produk kita bisa narik telung mbendel saka nindakake kabel karo bagean salib cilik saben wektu.

ONEREEL

Nomer Item

Model

Beban Rated (kN)

Bobot (kg)

Tetembungane

10226

SH80S

5

2.8

Nylon sheath

10226A

SZ3-1

10

1.6

Î'8 (ketebalan 8mm)



ONEREEL
1,Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulleydigunakake ing teknik, tenaga listrik, minyak bumi, pertambangan, batu bara, metalurgi, nggawe kertas, konstruksi, pelabuhan, kabel lan industri liyane.

2,Triple Bundled Konduktor Stringing Rollers karo Papan Pulleyduwe diameter beda digunakake kanggo senar konduktor beda.

 
ONEREEL
Rol Stringing Konduktor Dibundel Triple kanthi Papan Katroldigunakake kanggo stringing 3 konduktor cilik ing wektu sing padha ing baris transmisi nduwur sirah, bisa diinstal ing baja amba saka menara.


FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE.

Sampeyan bisa ngrancangblok katrolmiturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake pabrikan blok katrol sing diwenehake.

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe jinis ikiblok katrol?
kitablok katrol more than 20 years.

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsenblok katrolteknologi lan desain.

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku.

Hot Tags: Triple Bundled Conductors Stringing Rollers with Pulley Board, China, Grosir, Awet, Diskon, Advanced, Newest, Quality, Advanced, Suppliers, CE, Produsen

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.