Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi
  • Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 0 Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 0
  • Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 1 Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 1
  • Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 2 Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 2
  • Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 3 Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi - 3

Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi

ONEREEL® minangka pionir produsen lan pemasok Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi Cina. kita wis nggawe Blok Pulley luwih saka 20 taun. Utamane ngembangake, ngasilake lan ngedol jinis blok lan katrol kanggo konstruksi tenaga listrik. ONEREEL® nduweni hak ngimpor lan ngekspor. trep kanggo pelanggan kanggo tuku siji-mandeg.
ONEREEL ngasilake macem-macem Blok Stringing Diameter Besar, blok stringing sheave tunggal, blok stringing tri-roller, blok stringing universal, Blok Stringing Kawat Bumi lan nyedhiyakake layanan sing disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

Model:SHDN916

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Iki ONEREEL


Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisinduweni konduktor cocok maksimum LGJ720. Ing rinci, aluminium saka kabel konduktor iki bisa duwe bagean salib paling gedhe nganti 720 milimeter persegi. Ukuran blok (diameter njaba * diameter oyot * jembaré sheave) yaiku Φ916× Î¦ 800× 110 (mm).


ONEREEL

Nomer Item

Model

Jumlah Sheave

Beban Rated (kN)

Bobot (kg)

Fitur

10151

SHDN916

1

50

51

MC nylon sheave

10152

SHSQN916

3

75

120

10153

SHWQN916

5

150

200



ONEREEL
1, pemblokiran Pulley sing digunakake digunakake ing engineering, daya listrik, Petroleum, pertambangan, batu bara, metalurgi, nggawe kertas, construction, port, kabel lan industri liyane. Malah kabel abot geser alon-alon saka rollers. Daya winch sing dibutuhake wis suda sacara signifikan lan kabel winch ora bisa digunakake maneh.

2, Stringing pamblokiran duwe diameteripun beda padha digunakake kanggo senar konduktor beda. Blok stringing diameteripun gedhe kita kekuatan dhuwur lan keluwesan, gampang kanggo nggunakake, bobot entheng lan layanan dawa.


 
ONEREEL


FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE.

Sampeyan bisa ngrancangblok katrolmiturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake pabrikan blok katrol sing diwenehake.

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe jinis ikiblok katrol?
Weblok katrol more than 20 years.

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita minangka produsen teknologi lan desain blok Pulley.

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa.

Hot Tags: Blok Katrol Konduktor Jalur Transmisi, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.