Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban
  • Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 0 Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 0
  • Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 1 Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 1
  • Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 2 Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 2
  • Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 3 Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 3
  • Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 4 Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban - 4

Pengiriman Spool kanggo Kawat Kabel Ban

ONEREEL® minangka salah sawijining produsen lan eksportir mesin baja lan plastik terkemuka ing China.
ONEREEL® minangka Spool Pengiriman paling dhuwur kanggo Kawat Kabel Ban kanggo produsen Kawat ing China.
ONEREEL® khusus ing Pabrik gulungan kanggo kabel lan kabel listrik, poros wesi, spool cakram kanggo kabel baja lan macem-macem gulungan pangiriman.
ONEREEL nyekel filosofi "Nggawe nilai, Kualitas dhisik, Kredit dhisik". Manajemen internal sing efektif lan Ketat, kanthi tepat ngontrol kualitas lan wektu pangiriman, ngupayakake layanan integritas, kita mesthi nggawe kepuasan pelanggan minangka tujuan paling dhuwur.

Model:BS40

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Spool Baja paling anyar kanggo Spool Pengiriman kanggo Kawat Kabel Ban iki minangka desain paling anyar saka pabrik kita.

Spool Shipping kanggo Kawat Tali Ban dicet nganggo bubuk epoksi-utawa epoksi-poliester, kanthi sifat mekanik lan adhesi sing dikontrol.

Shipping Spool kanggo Tire Cord Wire kanggo nduwurke tumpukan lan siji-cara/multiple shipping saka tali kanggo ban, umum disebut ban-tali, nanging uga digunakake kanggo nduwurke tumpukan saka kabel selang, weruh kabel lan kabel khusus. ONEREEL minangka pabrikan duwe desain paling anyar, kualitas paling dipercaya lan rega paling apik. Mesthi, ukuran lan werna bisa disesuaikan.


ONEREEL & reg; Spool Pengiriman Parameter Kawat Kabel Ban (Spesifikasi)

BS-40

BS-60

BS-80/17

BS-80/33

Flange

255 mm (10")

255 mm (10")

255 mm (10")

255 mm (10")

Nyabrang

153 mm (6")

153 mm (6")

315 mm (12.4")

315 mm (12.4")

Drum

117 mm (4.6")

117mm (4.6")

117 mm (4.6")

117 mm (4.6")

Njaba Jembar

167mm (6.57")

167 mm (6,57")

345 mm (13,5")

345 mm (13,5")

mboseni

17 mm (0,67")

33 mm (1.3")

17 mm (0,67")

33 mm (1.3")

Bobot Spool

1,85 Kg (4,07 lb.)

1,90Kg (4,18 lb.)

2,40 Kg (5,30 lb.)

2,50 Kg (5,51 lb.)

Kapasitas Volume

18 Kg (39,70 lb.)

18 Kg (39,70 lb.)

36 Kg (79,40 lb.)

36 Kg (79,40 lb.)


Spool Pengiriman ONEREEL kanggo Fitur Kabel Kabel Ban lan Aplikasi

The tightness saka welds lan Steel Spool kanggo Tire Cord Wire kekuatan saya teliti dening break test lan testing deformasi ing meksa, kang dileksanakake ing kabeh B-jinis spools diprodhuksi dening ONEREEL salah siji saka manufaktur China.

Steel Spool kanggo Tire Cord Wire kanggo nduwurke tumpukan lan siji-cara/multiple shipping saka tali kanggo ban, umum disebut ban-tali, nanging uga digunakake kanggo nduwurke tumpukan kabel selang, weruh kabel lan kabel khusus.B40, B60, B80/17 , & B80/33 minangka spools kabel ban klasik. Dirakit dening resistance titik welding karo kekuatan unparalleled kanggo macem-macem nggunakake maneh, nggunakake Perdana kadhemen mbalek baja.


Spool Pengiriman ONEREEL kanggo Rincian Kawat Kabel Ban

Rampung lumahing: Dicet kanthi lengkap miturut spesifikasi pelanggan.
Customized: Bobot, logo lan panomeran (cap).
Pilihan: Multi-werna dicet, dikiataken drum dening nang piring.


FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE

Apa sampeyan bisa ngrancang spool miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi spool sing sampeyan sediaake

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe spool kaya iki?
kita wis nggawe spools kanggo sepuluh taun

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain spool

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku








Hot Tags: Spool Pengiriman kanggo Kawat Tali Ban, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.