Semikonduktor Anodized Wire Bobbin
  • Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 0 Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 0
  • Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 1 Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 1
  • Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 2 Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 2
  • Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 3 Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 3
  • Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 4 Semikonduktor Anodized Wire Bobbin - 4

Semikonduktor Anodized Wire Bobbin

ONEREEL® minangka produsen lan pemasok Wire Bobbin Semiconductor Anodized paling dhuwur ing China. Kanthi dhukungan saka tim R&D sing efisien, sistem manajemen sing sampurna lan kontrol kualitas, ONEREEL nduweni kapasitas produksi sing apik saka macem-macem spools aluminium kanggo kabel ikatan. ONEREEL duwe luwih saka 50 set peralatan canggih kayata alat mesin CNC presisi, mesin pukulan, mesin ukiran laser, peralatan anodisasi, lan sapiturute, kanggo njamin produksi produk sing presisi, kualitas apik lan kualitas sing luwih dhuwur.
ONEREEL wis lulus sertifikasi ISO9001 lan netepake sistem kontrol kualitas lengkap. Kualitas produk diuji kanthi ketat kanggo mesthekake kabeh spools nyukupi syarat pelanggan. Kangge, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo prices Highly competitive lan kualitas.

Kirim Pitakonan

Unduh PDF

Deskripsi Produk

Iki Semikonduktor Anodized Wire Bobbin minangka produk berkualitas tinggi.

ONEREEL & reg; Semikonduktor Anodized Wire Bobbin bisa dirancang lan diprodhuksi miturut ukuran sing dibutuhake dening pelanggan. Cetakan kasebut dibentuk sacara integral. Bahan kasebut yaiku paduan aluminium. Lumahing bisa anodized. Maneka warna lan oksidasi hard bisa ditindakake miturut syarat pelanggan. ONEREEL duwe sawetara teknologi oksidasi anodik sing dipatenake lan ditrapake kanggo pangolahan eksternal. ONEREEL nyedhiyakake layanan pangolahan eksternal oksidasi anodik keras berkualitas tinggi.


ONEREEL & reg; Semikonduktor Anodized Wire Bobbin Parameter (Spesifikasi)

 

ONEREEL Semikonduktor Anodized Wire Bobbin Fitur lan Aplikasi

Cathetan 1: Distribusi seragam Si lan sifat mekanik sing stabil. Annealed. Diobati panas. Stress relieved (tipe SR).

Cathetan 2: ONEREEL nduweni ketahanan korosi sing apik ing PCT (Pressure Cooker Test) kanthi kelembapan lan suhu sing dhuwur.

Cathetan 3: Aplikasi ONEREEL kalebu wedge to Wedge bonding.

Cathetan 4: ONEREEL (karo ~ 50ppm Nikel doping) wis ngganti Tipe lawas TABW (tanpa doping nikel).

Cathetan 5: Tipe lawas TABW (tanpa doping nikel) ora dianjurake kanggo test cooker tekanan kanthi asor dhuwur ing 260°C.


ONEREEL Semikonduktor Anodized Wire Bobbin Rincian

ONEREEL Semiconductor Anodized Wire Bobbin digunakake akeh ing manufaktur piranti mikroelektronik minangka interkoneksi listrik, ing antarane chip lan substrat utawa ing antarane rong chip. Bahan sing diterangake ing ngisor iki minangka kualitas sing paling dhuwur, ditapis lan dicampur karo SPM kanggo ngasilake sifat nuntut saka kabel rampung lan produk Semiconductor Anodized Wire Bobbin.


FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE

Apa sampeyan bisa ngrancang spool miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi spool sing sampeyan sediaake

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe spool kaya iki?
kita wis nggawe spools kanggo sepuluh taun

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain spool

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku




Hot Tags: Semikonduktor Anodized Wire Bobbin, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.