Kepiye cara milih gulungan kawat utawa gulungan kabel?

2022-11-15

Gulungan kabel utawa gulungan kabel yaiku gulungan kawat utawa gulungan kabel sing nyedhiyakake fungsi kabel lan kabel kanggo perusahaan industri lan pertambangan. Ing saiki, padha digunakake digunakake ing kothak lenga, tambang, construction, mesin Manufaktur Unit, Unit riset ilmiah, bandar, mall, hotel, dalan lan construction jembatan, etc. Kanthi nambah macem-macem kabutuhan industri, gulungan kabel seluler utawa gulungan kabel wis dadi favorit anyar ing pasar gulungan kabel, sing ora mung nambah lingkungan produksi, nanging uga ningkatake efisiensi produksi.

Salah kritéria pilihan kanggo gulungan kawat utawa spools kabel - resistance super kuwat kanggo pasukan external

Reel kabel utawa spool kabel banget kena pengaruh saka faktor njaba kayata lingkungan, supaya kemampuan kanggo nolak pasukan njaba (lan materi saka gulungan kabel) minangka kritéria penting kanggo ngevaluasi gulungan kawat utawa spool kabel.

1. Dilindhungi saka udan, bledug lan cipratan.

2. Ana piranti safety pamblokiran suhu dhuwur. Setel overheat lan kakehan protektor lan proteksi bocor elektromagnetik ing gulungan kabel, asuransi pindho. Nalika suhu gulungan kabel dhuwur banget, bakal kanthi otomatis mateni kanggo nglindhungi gulungan kabel lan nyegah geni. Utamané ing mangsa panas, sawise "dikumbah" dening suhu dhuwur lan udan, kabel unqualified rawan kanggo pembakaran spontan lan bocor, kang arang banget mbebayani.



Kriteria pilihan kapindho kanggo gulungan kawat utawa spools kabel - setelan safety "nyegah masalah sadurunge kedadeyan" Produk berkualitas tinggi kaya pimpinan. Dheweke ora mung kudu duwe kemampuan kanggo ngatasi kahanan darurat, nanging uga "nyegah masalah sadurunge kedadeyan". "Kesadaran.



Reel kabel utawa spool kabel kudu dilengkapi piranti safety manungsa kayata klip kabel tetep khusus, fungsi ngunci, lan kabeh-baja pengawal, kang bakal stifle bebaya safety potensial nalika nggampangake operasi construction.

Kriteria pilihan katelu kanggo gulungan kawat utawa spools kabel - jinis lengkap

Ana akeh aplikasi kanggo gulungan kawat utawa spools kabel. Reels kabel kanggo macem-macem tujuan duwe syarat beda kanggo indikator reels kabel. Contone, reels kabel dhuwur-insulasi lan dhuwur-suhu-tahan dibutuhake ing panggonan suhu dhuwur; bledosan-bukti dibutuhake ing lingkungan karo faktor safety kurang. Gulungan kabel: Macem-macem jinis gulungan kabel, kayata tripod, troli, lan jinis rodha, bisa uga dibutuhake ing papan kerja sing beda.

Dibandhingake karo kabel turnkey, kabel split-phase luwih larang, nanging duwe kaluwihan ing ngisor iki:

1. Lapangan listrik ing sekitar inti kabel seragam, lan ora ana tekanan tangensial ing permukaan insulasi. Dibandhingake karo kabel turnkey, kinerja insulasi luwih apik, saengga cocok kanggo kabel kanthi tingkat voltase 35kv.

2. Ora ana pangisi sing diresapi ing jero paket timbal (aluminium), lan lenga insulasi ora gampang mili, sing bisa nyuda fenomena bocor lenga sajrone operasi.

3. Impregnation saka insulasi kertas prasaja lan plump, sing gampang kanggo njamin kualitas produksi.

4. Kondisi boros panas luwih apik, sing bisa nambah kapasitas mbeta.

5. Deformasi cilik nalika mlengkung, lan insulasi internal ora gampang rusak.

6. Nalika fault siji-phase occurs, siji inti bisa didandani piyambak, mangkono ngurangi biaya repair lan shortening wektu repair.


https://www.cable-spool.com/punching-steel-cable-spool