Hydraulic Take Apart Reel
  • Hydraulic Take Apart Reel - 0 Hydraulic Take Apart Reel - 0
  • Hydraulic Take Apart Reel - 1 Hydraulic Take Apart Reel - 1
  • Hydraulic Take Apart Reel - 2 Hydraulic Take Apart Reel - 2
  • Hydraulic Take Apart Reel - 3 Hydraulic Take Apart Reel - 3

Hydraulic Take Apart Reel

ONEREEL minangka produsen lan supplier Hydraulic Take Apart Reel sing misuwur ing China. lan ing industri wiwit 1991.
Kabeh spool selaras lan operator kabel sing direkayasa lan diprodhuksi ing 120.000 kaki persegi pabrik negara-saka-saka-gambar kita dumunung ing Ningbo, Zhejiang.We duwe merek kita dhewe, Sampeyan bisa tuku Collapsible Reels kanggo Reel-Kurang Packaging karo cukup. rega saka pabrik kita.
Kajaba iku, kita mesthekake supaya pas wektune ngirim produk menyang klien kita, liwat iki kita wis entuk basis klien ageng ing pasar.

Model:ORS-C630-7

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kabeh ONEREEL& reg; Hydraulic Take Apart Reelwis lulus sistem kualitas indomestic.ALL reels bisa selaras: kalebu Bobot, logo lan nomer (dicet utawa gandheng piring).

Collapsible Take-Apart Reel digunakake kanggo paket reel-kurang, sistem reel take-apart ngidini kanggo kacepetan dhuwur tliti nduwurke tumpukan lan un-winding kemungkinan.


ONEREEL& reg;Reel Take-Apart CollapsibleParameter (Spesifikasi)

Model

D1

D2

D3

D4

D5

E

L1

L2

PN100

100

40

50

28

8-16

40

85

63

PN125

125

50

50

28

8-16

40

95

80

PN160

160

63

50

28

8-16

40

118

100

PN200

200

80

60

36

8-16

40(60)

150

125

PN200

200

100

60

36

8-16

40(60)

150

125

PN250

250

100

60

36

8-16

40(60)

190

160

PN250

250

125

60

36

8-16

40(60)

190

160

PN315

315

125

60

36

8-16

40(60)

236

200

PN315

315

160

60

36

8-16

40(60)

236

200

PN355

355

140

112

56

Ï28

71

265

224

PN355

355

180

112

56

Ï28

71

265

224

PN400

400

160

112

56

Ï28

71

300

250

PN400

400

200

112

56

Ï28

71

300

250

PN450

450

180

112

56

Ï28

71

335

280

PN450

450

224

112

56

Ï28

71

335

280

PN500

500

200

112

56

Ï28

71

375

315

PN500

500

250

112

56

Ï28

71

375

315

PN560

560

224

112

56

Ï28

71

425

355

PN560

560

280

112

56

Ï28

71

425

355

PN630

630

350

112

56

Ï28

71

475

400

PN630

630

315

112

56

Ï28

71

475

400

PN710

710

355

160

80

28-40

160

530

450

PN800

800

400

160

80

28-40

160

600

500

PN900

900

450

160

80

28-40

160

670

560

PN1000

1000

500

160

80

28-40

160

750

630

PN1120

1120

560

160

80

28-40

160

850

710

PN1250

1250

630

160

80

28-40

160

950

800

 


ONEREELReel Take-Apart CollapsibleFitur lan Aplikasi

Reels collapsible dirancang kanggo gawé paket reel-kurang ngendi mung kumparan strapped kabel, kabel utawa tabung dikirim utawa diproses luwih. Yen mung coil strapped kudu dikirim, nanging paket uga kawangun dikarepake, sistem reel njupuk-apart ngidini kanggo kacepetan dhuwur tliti nduwurke tumpukan lan kemungkinan un-winding.


ONEREELReel Take-Apart CollapsibleRincian

Digawe saka baja kekuatan dhuwur saka ukuran apa wae wiwit 800 mm (31,5 in)

Sistem uga ngangkat kumparan

Bisa imbang kanggo aplikasi nduwurke tumpukan kacepetan sing luwih dhuwur

Bisa dilengkapi slot bundling 4, 6 lan 8

Dilengkapi sistem penguncian kawat mekanik

Aksesoris bisa diwenehake kanggo gawé gulungan saka macem-macem widths nggunakake reel padha




FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE

Apa sampeyan bisa ngrancang spool miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi spool sing sampeyan sediaake

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe spool kaya iki?
kita wis nggawe spools kanggo sepuluh taun

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain spool

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku



Hot Tags: Hydraulic Take Apart Reel, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.