Diameter 14
  • Diameter 14 Diameter 14
  • Diameter 14 Diameter 14
  • Diameter 14 Diameter 14
  • Diameter 14 Diameter 14
  • Diameter 14 Diameter 14

Diameter 14 "x 21" Aluminium Beams kanggo Warp Knitting

ONEREEL® minangka Balok Aluminium Dia14"x21" global kanggo produsen lan pemasok Warp Knitting kanthi tradisi lan pengalaman puluhan taun. Didegaké ing Ningbo, Provinsi Zhejiang, China ing 2011, ONEREEL minangka perusahaan kepemilikan tunggal. ONEREEL berkomitmen kanggo nggawe kabeh jinis mesin rajutan warp beam, rajutan warp balok, balok lungsin lan bobbins. Mesin-mesin iki dihormati lan diajeni amarga struktur sing kasar, konsumsi daya sing sithik, pangopènan sing sithik lan kuwat. Kanthi manajemen ilmiah, instrumen sing tepat lan wawasan, kita bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi efektif.

Model:ORA14-21

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Iki Dia14 "x21" Balok Aluminium kanggo Warp Knitting minangka produk berkualitas tinggi.

ONEREEL®Warp Knitting Beam cocok kanggo spun lan filament yarn.Benninger, Karl mayer, Hakoba, West Point, Suker lan mesin warping conventional sectionaland kacepetan dhuwur liyane. Ukuran sing kasedhiya: 800mm flange dia. iki 1400mmdia. Jembar kerja: 1600mm nganti 2800mm.

ONEREEL nduweni kemampuan kanggo ngatur merek Warper sing misuwur ing donya.

 

ONEREEL & reg; Diameter 14 "x 21" Aluminium Beams kanggo Warp KnittingParameter (Spesifikasi)


Panggonan Asal:

Ningbo, China (Daratan)

warna:

Acak

Jeneng merek:

ONEREEL

Bahan:

logam

Pasar Ekspor:

Global

Paket:

dirembug

Sertifikasi:

ISO9001

Kualitas:

Dijamin

jeneng produk

Warp Knitting Beam

Ukuran Beam

30â³X21â³, 30 inci X 21 inci

Bahan

Aluminium Alloy Kab

Bobot

80kg, 85kg, 95kg

Benang sing cocog

Polyester, nilon, katun, mono lan benang multi filamen


ONEREEL & reg; Diameter 14 "x 21" Aluminium Beams kanggo Warp KnittingFitur lan Aplikasi

ONEREEL & reg; Warp Knitting Beam:

1. Digawe saka alloy aluminium kekuatan dhuwur lan diprodhuksi dening tekanan dhuwur forging penet. Dadi wis rigidity lan awet banget.

2. Kekuwatan lan presisi dhuwur.

3. Kompatibilitas apik karo mesin nyulam maintained malah ing rotasi kacepetan dhuwur amarga fungsi balancing dinamis.

4. Amarga die casting, corrosion andsurface scratching dicegah.

5. Kekiatan lan tliti maintained malah sawise sawetara taun nggunakake.


ONEREEL & reg; Diameter 14 "x 21" Aluminium Beams kanggo Warp KnittingRincian

ONEREEL & reg; Dia14 "x21" Aluminium Beams kanggo Warp Knitting digunakake digunakake ing warpknitting lan tekstil industri

ONEREEL & reg;balok nyulam warp cocok kanggo benang spun lan filamen Benninger, Karl mayer, Hakoba, West Point, Sucker lan mesin warping sectional lan konvensional liyane. Kanthi dhukungan terus-terusan saka kru teknokrat sing luwes, kita ngrampungake macem-macem syarat klien kanthi ngasilake Balok Knitting Warp sing paling optimal. Balok iki diprodhuksi nggunakake aluminium kelas dhuwur nggunakake metode dictating. Balok warp iki uga bisa disesuaikan miturut syarat panuku.





FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE

Apa sampeyan bisa ngrancang spool miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi spool sing sampeyan sediaake

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe spool kaya iki?
kita wis nggawe spools kanggo sepuluh taun

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain spool

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku


Hot Tags: Dia14"x21" Aluminium Beams kanggo Warp Knitting, China, Grosir, Awet, Diskon, Advanced, Newest, Quality, Advanced, Suppliers, CE, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.