Reels Kawat Corrugated
  • Reels Kawat Corrugated - 0 Reels Kawat Corrugated - 0
  • Reels Kawat Corrugated - 1 Reels Kawat Corrugated - 1
  • Reels Kawat Corrugated - 2 Reels Kawat Corrugated - 2
  • Reels Kawat Corrugated - 3 Reels Kawat Corrugated - 3
  • Reels Kawat Corrugated - 4 Reels Kawat Corrugated - 4

Reels Kawat Corrugated

NINGBO ONEREEL MACHINE CO.established in 2011, punika pabrik saka kayu-kayuan bobbin, baja bobbin, plywood bobbin, saka reels kanggo kabel lan kabel listrik, wesi as, disc spool kanggo kabel baja lan macem-macem reels pangiriman, lan plastik bobbin etc.
Kita wis ngekspor luwih saka 100 negara kaya AS, Meksiko, Kanada, Vietnam, Rusia, Singapura, Thailand, India etc.For dhuwur voltase, tengah lan kurang voltase, XLPE, stranding, extrusion, cabling lan peralatan armoring.
Kabeh ONEREEL® Corrugated Wire Reels wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001:2000 kanggo njamin kualitas produk. We offer kontrol kualitas apik prices Highly competitive lan efektif OEM & ODM layanan.

Model:ORS-C1250

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Corrugated Wire Reels cocok kanggo produksi, transportasi lan pangiriman produk kabel lan kabel.

Kabeh ONEREEL & reg; Corrugated Wire Reels wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001:2000 kanggo njamin kualitas produk.

ONEREEL & reg; Spool Kabel Logam Flange standar (mm):800ã900ã 1000ã1150ã12501400ã1600ã1800ã2000 lan luwih.
Kita cocog karo kabutuhan sampeyan: kita nggawe drum sing berkualitas tinggi lanspools saka kabeh jinis lan ukuran nganti diameter 5.000 mm lan bobot unit maksimal 6.000 kg.


ONEREEL & reg; Parameter Gulungan Kawat Bergelombang (Spesifikasi)

Model

D1

D2

D3

D4

D5

E

L1

L2

ORS800

800

400

160

80

28-40

160

600

500

ORS900

900

450

160

80

28-40

160

670

560

ORS1000

1000

500

160

80

28-40

160

750

630

ORS1150

1150

560

160

80

28-40

160

850

710

ORS1250

1250

630

160

80

28-40

160

950

800

ORS1400

1400

710

160

80

28-40

300

1060

900

ORS1600

1600

800

160

80

28-40

300

1180

1000

ORS1800

1800

1000

200

100

28-40

300

1320

1120

ORS2000

2000

1120

250

125

28-40

300

1500

1250

ORS2240

2240

1250

250

125

28-40

300

1700

1400

ORS2500

2500

1500

250

125

28-40

300

1900

1600

ORS2800

2800

1800

280

140

28-40

300

2120

1800

ORS3150

3150

1900

300

160

28-40

500

2300

2000


ONEREEL Corrugated Wire Reels Fitur lan Aplikasi

Aplikasi: Kanggo voltase dhuwur, tegangan tengah lan kurang, XLPE, terdampar, ekstrusi, kabel lan peralatan armoring

Kustomisasi:Versi sing dikuatake kanggo mesin twist drumVersi sing entheng kanggo panggunaan kiriman Knock mudhun kanggo dilas utawa dirakit nganggo sekrup kanggo nyuda biaya transportasi Jembar & tong sampah Non-standar Permukaan flange internal sing mulus (Bisa diganti) bushing atos saka bolongan tengah Bore gedhe utawa cilik Dicet utawa dicap bobot, logo, nomer ... ing flanges

Fitur

1, Kosong Kabel Baja Reel Flange sawetara saka 600mm kanggo 3000mm.

2, 2 jinis: jinis flat & jinis corrugated

3, kabel reel Barrel bisa digawe saka 2 bagean utawa 4 bagean.

4, rega pabrik

5, MOQ = 1 * 20ft wadhah

6, layanan OEM ana


ONEREEL Corrugated Wire Reels Details

Bahan: Q235, Q345 (kode baja Cina),

baja tahan karatStandar: DIN46391/DIN 46395 / DIN 46397 / GB 4004-83 / JB/T 8997.4-1999

Rampung lumahing: Dicet kanthi lengkap, seng galvanis.

FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE

Apa sampeyan bisa ngrancang spool miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi spool sing sampeyan sediaake

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe spool kaya iki?
kita wis nggawe spools kanggo sepuluh taun

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain spool

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku



Hot Tags: Gulungan Kawat Corrugated, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.