Kelas 15j Bobbins
  • Kelas 15j Bobbins - 0 Kelas 15j Bobbins - 0
  • Kelas 15j Bobbins - 1 Kelas 15j Bobbins - 1
  • Kelas 15j Bobbins - 2 Kelas 15j Bobbins - 2
  • Kelas 15j Bobbins - 3 Kelas 15j Bobbins - 3
  • Kelas 15j Bobbins - 4 Kelas 15j Bobbins - 4
  • Kelas 15j Bobbins - 5 Kelas 15j Bobbins - 5

Kelas 15j Bobbins

ONEREEL® minangka pemasok profesional lan produsen mesin jahit kluwarga Kelas 15j Bobbins, ONEREEL nduweni kaluwihan sing apik banget ing kompetisi. Aku kualitas gedhe industri bobbins kapasitas gedhe, kualitas asli, digawe ing China. Jembaré 25,8 mm lan ambane 11mm. Iki bobbins bakal pas Brother, Jack Toyota, Juki, Singer, Willcox & Gibs, wimsew, khas, Highlead. mesin jahit mlaku mlaku industri. Cocog kanggo Brother: B1 Box Machine, B745, B746, B747, B791, B792, B797, B798, Dream Quilter DQLT15 Consew : 120, 145R, 146RB, 175RB, 206RB, 206RB, 206RB, 206RB

Model:ORA-S12

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

ONEREEL & reg; Kelas 15j Bobbins
Kanggo digunakake karo Mesin Jahit Jarum Tunggal Industri Kumparan nyekel benang jahit lan pas ing jero wadah kumparan industri. Kualitas dhuwur Metal Bobbin Silver karo bolongan ing sisih siji. Ukuran Metrik kanggo bobbin iki ambane 21mm lan kandel 8,5mm. Long lasting, kuwat Popular bobbins lan digunakake ing akeh industri mesin jahit kosong. Cocog kanggo kabeh jinis mesin jahit industri: Consaw, Khas, Mitsubishi, Singer, Brother, Toyota, Juki dll.

ONEREEL & reg; Kelas 15j Bobbins Parameter (Spesifikasi)

Merk

ONEREEL

kahanan

Anyar

Garansi

kasedhiya

Industri sing ditrapake

Ngarep Gunakake, Retail

Bobot (KG)

0.08

Video metu-mriksa

kasedhiya

Laporan Uji Mesin

kasedhiya

Tipe Pemasaran

Produk Biasa

Panggonan Asal

Cina

Zhejiang

Gunakake

Mesin Jahit

ONEREEL & reg; Kelas 15j Bobbins Fitur lan Aplikasi
ONEREEL Bobbins kanggo kabeh model anter jemput Center Bobbin. Paket 5
Metal Bobbin. Bakal cocog karo mesin ONEREEL ing ngisor iki: 120, 125, 130, 135, 140, 145, 150, 153, 155, 160, 163, 165, 170, 807, 808, 809, 1810, 8-8 , 830, 830-832, 900, 910, 930, 931, 932, 1004, 1005, 1006, 1008, 1010, 1011, 1015, 1020, 10310, 10.
Wigati dicathet, bobbin iki ora cocog karo model ing ngisor iki: ONEREEL1000/1001, ONEREEL 1630, lan ONEREEL180, 185, 200, 640 lan 730 model. Kanthi bolongan lan inti dimple.

ONEREEL & reg; Rincian Bobbins Kelas 15j
ONEREEL & reg; Kelas 15j Bobbins ditrapake kanggo mesin jahitan.
Bobbins baja kanggo pas mesin jahit kosong karo bolongan kanggo ngidini operator ngarsane visual saka werna thread sing. Multiple bobbins migunani nalika nggarap macem-macem warna. Rawuh ing varian polesan lan matte.




FAQ

Apa standarisasi produk sampeyan?
produk kita strictly tundhuk karo ISO9001 lan standar CE

Apa sampeyan bisa ngrancang spool miturut ukuran kita?
Ya, kita duwe tim insinyur profesional sing bisa ngrampungake produksi spool sing sampeyan sediaake

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe spool kaya iki?
kita wis nggawe spools kanggo sepuluh taun

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
kita minangka produsen teknologi lan desain spool

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
kita bakal ngirim pesenan sanalika kita nampa iku


Hot Tags: Bobbins Kelas 15j, China, Grosir, Awet, Diskon, Lanjut, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Pemasok, CE, Produsen

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.